Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
joomla templates
You are here:Manolis Stones - Πλάκες Καρύστου

Ιστορικό

Η επιχείρηση “Νικόλαος Εμμ. Μανώλης” ιδρύετε το 1983, με σκοπό την εξόρυξη και εμπορεία των φημισμένων από αρχαιοτάτων χρόνων πλακών Καρύστου. Αρχικά σε ιδιόκτητες εκτάσεις κατάλληλες για εκμετάλλευση στην περιοχή Αγία Ειρήνη, που υπάγετε στον δήμο Καρύστου και στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Εύβοιας, και αργότερα σε ενοικιαζόμενες εκτάσεις στην περιοχή “Μελισσώνας” πλησίον του όρους Όχη.

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του προϊόντος και οι νέες τάσεις της αγοράς, καθιστούν απαραίτητη την επέκταση της επιχείρησης. Έτσι, το έτος 2000 η επιχείρηση αποκτά νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Διασταύρωση Μαρμαρίου, συνολικής έκτασης 3000 m².

Σήμερα η επιχείρηση έχει πρόσβαση στα καλύτερα ποιοτικά κοιτάσματα σχιστόλιθου Καρύστου, ιδιόκτητα λατομεία και μηχανήματα εξόρυξης, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και ιδιόκτητη μονάδα κατεργαριάς των πετρωμάτων με τα πλέων σύγχρονα μέσα.

Ο κύριος Μανώλης και οι συνεργάτες του, έχοντας πάνω από 30χρόνια πολύτιμης εμπειρίας και έχοντας άριστη γνώση του αντικειμένου αλλά και μεράκι και αφοσίωση προς αυτό που κάνουν είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τον ποιο απαιτητικό πελάτη, προσφέροντας ποιοτικά πετρώματα Καρύστου.

                           


 

Στοιχεία επικοινωνίας

Νικόλαος Εμμ. Μανώλης

Διασταύρωση Μαρμαρίου Ευβοίας, Ελλάδα Τ.Κ:34013

+30 22240 – 31664 & 32476

+30 6944201245

info@manolis-stones.gr

  manolistones


Εγγραφείτε στην υπηρεσία Newsletter για να ενημερώνεστε άμεσα για καθε τι καινούργιο της εταιρείας μας.

Κατεβάστε το ενημερωτικό υλικό μας.